Blogg

Kära tomten, detta önskar jag mig i Växjö City

Sedan jag flyttade till Växjö för drygt två månaders sedan har vi på VXOnews skrivit flera artiklar om butiker som försvinner från city. Under tisdagen skrev vi om ytterligare en affär som läggs ner (läs mer om det genom att klicka här). Så här i juletid gör jag därför en liten shout out till tomten. Detta önskar jag ska hända i Växjö stadskärna:

  1. Snälla tomten, ge oss levande gallerior fulla med butiker. Enligt min mening levererar varken Linné eller Tegnér just nu.
  2. Och för att hjälpa dig på traven – drömbutikerna vore H&M Home, ytterligare ett Lagerhaus och Claes Ohlson, Cubus, LUSH, COS och varför inte Urban Outfitters?
  3. Ett par helt veganska, eller möjligen vegetariska, restauranger för oss som inte vill fylla våra kroppar med döda djur.
  4. Om du, som i ett trollslag, skulle kunna snygga till husfasaderna och göra dem lite mysigare och mer personliga, gör det Tomten!
  5. Snälla, snälla, tillåt inte Monki att stänga igen. Mitt modehjärta går i tusen bitar.